Jeg anbefaler, at du først forsøger hos din egen læge eller din lokale alternative behandler. Hvis du derefter fortsat søger din egen løsning, kommer energiterapi ind i billedet. Her er det din egen krop, din egen sjæl, dit eget jeg, der fortæller, hvad du har brug for.

En behandling indledes - som regel - med en samtale og en test, der skal give information om, hvad der er galt, hvor det er galt, og hvor der skal sættes ind. En smerte kan f.eks. opleves et sted, men årsagen kan kan "sidde" et helt andet sted. Testen udføres for at afsløre, hvordan det hænger sammen, eller måske netop ikke hænger sammen.

I behandlingssituationen anvendes typisk akupressur, healing, magnetterapi, massage, sjælsterapi (psykisk energi) og zoneterapi, m.m. 

Sjælsterapi tager sigte på at slippe fri af belastende energier og gamle mønstre. Belastende energier kan som regel umiddelbart fjernes, hvorimod det at opløse/ophæve gamle mønstre som regel tager nogle uger, afhængigt af din egen bevidsthed og indsats for det. 

I sjælsterapi forekommer det, at en person kan være belastet af energier, som kan gøre livet til en kamp. At blive befriet for sådanne energier kan give et helt anderledes og bedre liv. Både i forhold til dig selv og til andre. Nogen gange kan det endda betyde, at fysiske smerter forsvinder med sådanne belastende energier. For voksne personer kræver det indsigt, forståelse, erkendelse og accept at kunne gøre dette, hvilket er en del af behandlingen. 

Det kan derfor være en genvej at blive testet og befriet for sådanne energier. Det gælder både voksne og børn. Det kan endda forekomme, at det giver en anderledes og positiv adfærd med større livsglæde. 


Energiterapi tager således sigte på, at du ledes på rette spor og kan nøjes med 1 eller måske 2-3 behandlinger alt efter problemets art.

Priser:

Telefonkonsultation:
Tidsbestilling - gratis (5 minutter)
dernæst 100 kr. pr. påbegyndt 10 minutter for konsultation.

Konsultation pr. e-mail: 
250 kr. 


Energiterapeutisk behandling
(kombination af flere enkeltbehandlinger): 

1. behandling - kr. 750
2. behandling - kr. 500
3. behandling - kr. 300

Børn under 12 år - kr. 250 pr. behandling.
Unge fra 12 - 16 år - kr. 350 pr. behandling. 

 

Enkelt behandlinger:
30 min. Magnetterapi Kr. 125
30 min. Akupressur Kr. 250
45 min. Massage Kr. 300
60 min.  Healing Kr. 500
75 min. Samtale Kr. 600
90 min. Engle/Tarotkort Kr. 750

Ved behandlinger hos dig beregnes kilometer godtgørelse på kr. 3,56  (statens takst) plus kr. 125 pr time for kørsel.

 

Bemærk, at en behandling ikke bør bruges i stedet for lægeordineret behandling eller medicin, men udmærket kan bruges som supplement til en behandling.

Startside Hvem er jeg? Energiterapi Behandlinger Spøger det? Foredrag Kurser Kontakt Links